Dagje uit?

Arrangement Actief en Creatief

Actief op de loopbandfiets en tussenduur een workshop krijtbord schrijven!

Dit is een écht dames-uitje! Enorm gezellig en van alles wat. 

In samenwerking met Voets loopbandfietsen hebben we een arrangement samengesteld.                                                     We starten de activiteit met uitleg van de elektrische Lopifit en even oefenen op het terrein gelegen op Bonrepas 21a in Vlist. Er staat een prachtige route van ongeveer 2 uur op de Lopifit op het programma; een stukje door de Lopikerwaard en een stukje door de Krimpenerwaard. Na een poosje doorgestapt te hebben zijn we bij onze tussenstop aangekomen: Crea by Moos in Polsbroek. Hier geef ik een workshop krijtbord schrijven.

In deze leuke en gezellige workshop "krijtbord schrijven" leg ik je uit hoe je op een eenvoudige wijze teksten d.m.v. sjablonen kunt overnemen op je krijtbord. Iedereen gaat naar huis met 1 of 2 zelfgemaakte tekstborden op speciaal krijtpapier.         De workshop duurt ongeveer 2 uur en is inclusief de materialen en koffie en thee met zelfgemaakte boerencake.

Bij mooi weer kan er gebruik gemaakt worden van het terras en de tuin en kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Hierna vervolgen we onze route weer op de Lopifit. Dit arrangement kost 40 euro p.p. en is gegarandeerd een super gezellig uitje!

Altijd vooraf reserveren, minimum van 6 personen.

Voor meer info over de elektrische fietsen zie:

http://www.voetsloopbandfietsen.webnode.nl/