Hieronder staan de workshops die ik geef:

Alle workshops zijn inclusief materialen, koffie/thee met eigengemaakte boerencake (bij mooi weer buiten op het terras). Duur ongeveer 2,5 uur. Minimaal aantal personen is 8. 

Prijs is 27,50euro p.p.

Voor groepen op locatie wordt een andere prijs berekend afhankelijk van het aantal personen en de reisafstand.

De prijs voor een kinderworkshop bedraagt 12,50 per kind.

 

Veer maken van lontwol

We gaan een veer van lontwol maken dmv een macrame knoop. Je hebt de keuze uit groot (80cm) of 2 kleintjes, kleur bruin, grijs of naturel.

Ook is het mogelijk om een veer van macrame garen te maken.

Deze workshop kost 32.50 euro p.p. incl. materialen en koffie/thee.

Doodle Clay

In deze workshop gaan we aan de slag met klei van Doodle Clay. Dit is een nieuw soort klei wat zacht blijft. We gaan gezamenlijk een hart en een huisje maken en daarna kun je zelf nog iets maken. Thuis kun je het afbakken in de oven zodat het hard wordt voor een blijvend resultaat. Bij deze workshop krijg je een koker van Doodle Clay waarin alle tools zitten zoals 2 zakjes klei, vormpje en mesjes en letters t.w.v. 14.95 zodat je thuis verder kunt kleien. Je maakt er leuke decoratieve dingen mee en het is erg rustgevend om te doen.

Deze workshop is ook leuk als kinderfeestje.

Workshop chalkboard ook wel krijtbord schrijven.

In deze workshop leg ik je uit hoe je op een eenvoudige wijze teksten kunt overnemen op een krijtbord. Ook komen de basisbeginselen van handletteren aan bod. Iedereen gaat naar huis met zijn zelfgemaakte tekstbord en een tasje met materialen (o.a. krijtstift en sjablonen), en een hoop inspiratie om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Workshop handletteren voor beginners.

In de workshop leg ik je de beginselen van het handletteren en het gebruik van materialen uit. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen ontwerp en gaat naar huis met een mooi eindresultaat en genoeg inspiratie om hier zelf mee door te gaan. Ook krijg je materialen mee om thuis verder aan de slag te gaan. 

Workshop stippelen / stippen op porselein.

In deze workshop leg ik uit hoe je porselein servies kunt bewerken met verf dmv stippelpatronen en het gebruik van de materialen. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een stippelwerkje, waarbij je kunt kiezen uit diverse soorten servies. Aan het einde van de workshop kun je het meenemen naar huis en dient het thuis nog afgebakken te worden in de oven, waarna het vaatwasbestendig wordt.

Kinderfeestje: Workshop krijtbord schrijven. In de workshop leg ik je uit hoe je op een eenvoudige wijze tekst kunt overnemen op een krijtbord. Iedereen gaat naar huis met een mooi tekstbord met leuke teksten passend bij de betreffende leeftijd. Ook komen de basisbeginselen van handletteren aan bod. Je mag ook je eigen ontworpen tekst gebruiken. Inclusief limonade, cake en zakje chips. Minimale deelname is 8 kinderen vanaf 6 jaar. Duur ongeveer 2 uur.

Workshop handletteren voor kinderen. In de workshop leg ik je de beginselen van het handletteren en het gebruik van materialen uit. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen ontwerp dit kan zowel op papier als op krijtbordpapier en gaat naar huis met een mooi eindresultaat en genoeg inspiratie om hier zelf mee door te gaan. Ook krijg je materialen mee om thuis verder aan de slag te gaan.  Minimale deelname is 8 kinderen vanaf 6 jaar. Duur ongeveer 2 uur.