Hieronder staan de workshops die ik geef:

Alle workshops zijn inclusief materialen, koffie/thee met eigengemaakte boerencake (bij mooi weer buiten op het terras). Duur ongeveer 2,5 uur. Minimaal aantal personen is 4.

Prijs is 25 euro p.p. (voor groepen vanaf 6 personen is het 22.50 euro p.p.). 

Prijs voor kinderworkshops en kinderfeestjes is de prijs 13.50 euro per kind.

Workshop chalkboard ook wel krijtbord schrijven.

In deze workshop leg ik je uit hoe je op een eenvoudige wijze teksten kunt overnemen op een krijtbord. Ook komen de basisbeginselen van handletteren aan bod. Iedereen gaat naar huis met zijn zelfgemaakte tekstbord en een tasje met materialen (o.a. krijtstift en sjablonen), en een hoop inspiratie om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Workshop handletteren voor beginners.

In de workshop leg ik je de beginselen van het handletteren en het gebruik van materialen uit. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen ontwerp en gaat naar huis met een mooi eindresultaat en genoeg inspiratie om hier zelf mee door te gaan. Ook krijg je materialen mee om thuis verder aan de slag te gaan. 

Workshop stippelen / stippen op porselein of steen.

In deze workshop leg ik uit hoe je porselein servies kunt bewerken met verf dmv stippelpatronen en het gebruik van de materialen. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een stippelwerkje, waarbij je kunt kiezen uit diverse soorten servies. Aan het einde van de workshop kun je het meenemen naar huis en dient het thuis nog afgebakken te worden in de oven, waarna het vaatwasbestendig wordt.

Workshop porselein tekenen met Blond Amsterdam.

In deze workshop laat ik zien hoe je op eenvoudige wijze Blond Amsterdam kunt overnemen op porselein servies. Je kunt kiezen uit een beker of bordje en gaat zelf aan de slag. Aan het einde van de workshop krijg je het mee naar huis om het daar nog af te bakken in de oven zodat het vaatwasbestendig wordt. Deze workshop is ook leuk als vrijgezellenfeest of teambuilding waarbij je met zijn allen een compleet servies maakt!

Kinderfeestje: Workshop krijtbord schrijven. In de workshop leg ik je uit hoe je op een eenvoudige wijze tekst kunt overnemen op een krijtbord. Iedereen gaat naar huis met een mooi tekstbord met leuke teksten passend bij de betreffende leeftijd. Ook komen de basisbeginselen van handletteren aan bod. Je mag ook je eigen ontworpen tekst gebruiken. Inclusief limonade, cake en zakje chips. Minimale deelname is 6 kinderen vanaf 6 jaar. Duur ongeveer 2 uur.

Workshop handletteren voor kinderen. In de workshop leg ik je de beginselen van het handletteren en het gebruik van materialen uit. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen ontwerp dit kan zowel op papier als op krijtbordpapier en gaat naar huis met een mooi eindresultaat en genoeg inspiratie om hier zelf mee door te gaan. Ook krijg je materialen mee om thuis verder aan de slag te gaan.  Minimale deelname is 6 kinderen vanaf 6 jaar. Duur ongeveer 2 uur.